Over Meerrent

Meerrent is dé specialist voor verhuur grondverzetmachines

Meerrent is een handelsnaam van Kubota importeur Meerman Machines BV. Sinds 2019 is de Meerman Groep onderdeel van Royal Reesink.

Al tientallen jaren is importeur Meerman Machines de nummer één in de markt voor mini- en midigraafmachines. Een Kubota is nu eenmaal de beste investering die men als bedrijf in de grondverzet kan doen.

Onder meer dit gegeven was in 2011 de aanzet om onze serviceverlening naar onze klanten uit te breiden met een verhuurvloot. Uitstekend product, lage operationele kosten en hoge restwaarden.

De afgelopen jaren is onze huurvloot enorm uitgebreid, altijd daarbij de vraag van de markt als eerste pijler. Nu, met de samenwerking met Royal Reesink, zijn de mogelijkheden haast onbeperkt.

De visie van Meerrent is simpel. Het beste materieel verhuren met de best mogelijke service tegen nette tarieven en voorwaarden.

Met aanvullend materieel zoals o.a. rupsdumpers, wielladers, verdichtingsmaterieel, aanbouwdelen voor graafmachines en aanhangers is Meerrent een complete verhuurder voor de grondverzetbranche.

Ook voor langdurige projecten is Meerrent uw partner. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Guus Houdijk

Manager Verhuur

© Meerrent, verhuurder van grondverzetmachines 2024